Menu Sluiten

Afghanen in Heumensoord (update)

Als Protestantse gemeente Heumen willen we graag iets doen voor de vluchtelingen uit Afghanistan die vlakbij ons in Heumensoord verblijven. Zouden bij u thuis een keer een gezin of een groepje van drie of vier Afghanen die elkaar kennen langs kunnen komen voor een maaltijd of een lunch om hen zich welkom te laten voelen?

U kunt zich opgeven bij interim-scriba Gerard Schoonderbeek: gerardschoonderbeek@gmail.com

Graag zouden we in samenwerking met de Raad van Kerken Nijmegen deze blijk van gastvrijheid aan willen bieden. We nodigen u ook van harte uit voor de informatieavond over wat wij kunnen doen voor de Afghanen in Heumensoord op woensdag 13 oktober in de Maranathakerk in Nijmegen!

Hier kunt u zich aanmelden: https://www.raadvankerkennijmegen.nl/berichten_volledig&item=397

Toevoeging:

We hebben begrepen dat er behoefte is aan mensen die een paar Afghanen, een gezin of anderszins bij hen te eten willen vragen om ze een beetje wegwijs te maken in de Nederlandse samenleving. Misschien willen mensen naar een kerk gaan of daar zou men hen naar toe kunnen brengen.  Daarvoor kunnen gemeenteleden zich uiterlijk vrijdag 15 oktober opgeven bij de scriba Gerard Schoonderbeek, per mail (scriba@pknheumen.nl) of telefonisch en hij geeft hun naam door aan Bindkracht 10.