Menu Sluiten

Vieringen

Iedereen is van harte welkom in onze kerk in Heumen. De zondagse dienst begint om 10.00 uur. Is de starttijd anders, dan wordt dit aangegeven bij de viering. Rond het Kerst- en Paasfeest zijn er extra vieringen.

Kerkdiensten online verder tijdens lockdown
Vanwege de lockdown-maatregelen zijn alle vieringen voorlopig uitsluitend online te volgen. Lees meer.

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. Het doel van de eerste collecte wordt bij de zondag omschreven. De tweede rondgang is altijd bestemd voor het werk van de diaconie. Vanwege corona wordt er niet tijdens de viering gecollecteerd, maar kunt u bij het verlaten van de kerk uw gaven in de mandjes deponeren.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen naar de kindernevendienst tijdens een beperkt aantal vieringen. Als er wél kindernevendienst/Goed Plan is, dan is dit aangegeven bij de desbetreffende viering. Op verzoek kan er oppas worden geregeld voor kinderen tot 5 jaar. Neemt u daarvoor contact op met de scriba.

Wilt u een keer een viering meemaken, maar heeft u vragen over hoe wij onze diensten en vieringen invullen? Neem dan contact met ons op.

Ook kunt u live meekijken via Youtube (tijdens de vieringen verschijnt op die pagina een livestream): klik op de homepage op “live meekijken”.

De vieringen in de komende weken:

zondag 23 mei 2021

Pinksteren
Voorganger: ds. H.T. Kroesbergen
Collectedoel: Stichting Het Kruispunt

zondag 30 mei 2021

Voorganger: ds. M. Glastra, Malden/Huissen
Collectedoel: Stichting Het Kruispunt

zondag 6 juni 2021

Trinitatis
Voorganger: ds. H.T. Kroesbergen
Collectedoel: Stichting De Vrolijkheid

zondag 13 juni 2021

Voorganger: ds. A.J.E. Claessens, Horst (Lb.)
Collectedoel: Stichting De Vrolijkheid

zondag 20 juni 2021

Voorganger: ds. D.F. Blom, Cuijk
Collectedoel: Stichting De Vrolijkheid