Menu Sluiten

Elkaar ontmoeten

Koffiedrinken

Elke eerste zondag van de maand en op de feestzondagen drinken we gezamenlijk koffie in De Terp, tegenover de kerk. Tijdens het koffiedrinken is er soms de verkoop van gebruikte boeken, waarvan de opbrengst bestemd is voor een ecologisch landbouwproject in Ghana. De andere zondagen drinken we met elkaar koffie in de kerk.

Seniorenkoffie

Senioren ontmoeten elkaar op elke tweede donderdag van de maand (met uitzondering van de maand juli) om 10.30 uur op de Horst 1 in Malden, onder het genot van een kop koffie. Incidenteel zijn er tijdens het koffiedrinken aanvullende activiteiten. Voor de data klikt u op de pagina Agenda.

Samen Eten

Een mooi gedekte tafel staat klaar …. Regelmatig gaan we samen aan tafel op De Horst 1 in Malden. De maaltijd begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur.  Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

Voor meer informatie en opgeven, neem contact op met Elly Jacobs (024-3585844 of elly.jaco2@gmail.com).

Voor de data klikt u op de pagina Agenda.

Buitendag (Startzondag)

Het nieuwe (kerk)seizoen wordt in september geopend met de buitendag (startzondag), een activiteit die inmiddels een traditie is geworden in de gemeente. Deze activiteit vindt op wisselende locaties plaats en heeft een informeel karakter.

Voor een terugblik van de buitendag van 2019 klikt u hier.

Groothuisbezoek

Jaarlijks worden er in de verschillende wijken/dorpen bij een van de gemeenteleden thuis bijeenkomsten georganiseerd met als doel naar elkaar te luisteren en opvattingen en inzichten over godsdienst,
geloven en kerk zijn met elkaar te delen. 
Elk jaar wordt voor deze avonden een ander thema gekozen.

Ontmoetingsgroepen

Er zijn in de gemeente enkele ontmoetingsgroepen, met huiskamerbijeenkomsten. 
Men bespreekt er thema’s die met geloof, bijbel, leven en samenleven te maken hebben.
Vaak doet men dit aan de hand van gespreksmateriaal.
Voor jonge ouders is er een speciale groep waarin men onderwerpen in verband met opvoeden en geloofsopvoeding aan de orde stelt.

Gespreksgroepen

Gemeenteleden gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen als mens bezig houden. Er is in 2023 een actieve gespreksgroep geloven voor twintigers en begin dertigers gestart.
Contactadres voor informatie: de predikant.