Menu Sluiten

Buitendag – ‘Gaven schonk hij vele’

Zondag 11 september vieren we het begin van het nieuwe seizoen met de Buitendag bij de manege VCM aan de Lierseweg 4 in Malden. Jij doet toch ook mee?

“Gaven schonk Hij vele,” zo zingen we in Lied 970. Neem deze zondag een voorwerp mee dat iets laat zien van jouw of uw gave of hobby. Wat kun je goed? Wat vind je leuk om te doen?

Na een feestelijke viering om 10.00 uur wisselen we uit wat onze gaven zijn – en ook hoe we dit seizoen iets met die gave kunnen doen voor de kerkgemeenschap. Maak of speel je iets voor de Kerstkuier of de stille week? Vertel je iets over een favoriet boek of organiseer je een wandeling? Bak je koekjes voor het koffiedrinken na de dienst, kweek je bloemen voor in de kerk of schrijf je een stukje voor de website? Verzin het maar!

De lunch is geheel verzorgd deze Buitendag, maar voor we aan tafel gaan, wordt er nog wel van je verwacht dat je op het tafelkleed dat we dit jaar zullen gebruiken bij de Maaltijd van de Heer een afdruk van je hand achterlaat met daarin geschreven wat jij dit jaar gaat doen. Gaven schonk Hij vele – welke gave ga jij inzetten dit jaar?

Na de lunch testen we je kennis in een actieve quiz en met een drankje sluiten we om 14.00 uur af. Voor kinderen zijn er ook activiteiten.

We hopen dat je erbij bent!

De Buitendagcommissie

(voor meer informatie email predikant@pknheumen.nl of bel 06-22989516)