Menu Sluiten

Kerkdienst terugkijken

In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus kan iedere zondag telkens een derde van het reguliere aantal bezoekers bij de diensten aanwezig zijn. Dit doen we op basis van achternamen. Bij iedere kerkdienst staat aangegeven welke beginletters van achternamen welkom zijn in de kerk. Als u aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl.
Kerkdiensten zijn achteraf terug te luisteren (en te bekijken) via de terugluisteren-pagina. In uw Wegwijs vindt u de code waarmee u kunt inloggen. 

Wilt u als gast de kerkdienst bezoeken of digitaal bekijken? Stuur dan ook een mail naar scriba@pknheumen.nl


Nu we niet gewoon aan de zondagse kerkdienst kunnen deelnemen, oriënteert de kerkenraad zich op een manier om toch met elkaar verbonden te zijn.

De eerste stap was de Pinksterviering. Aan deze viering werkten ook enkele cantorijleden o.l.v. Tineke Deunk mee. Met de hulp van Roel Bruggink, cameraman van de PG Deurne, is deze dienst op woensdag 27 mei opgenomen,  gemonteerd en na enkele aanpassingen op zaterdag 30 mei op de website geplaatst.

De kerkdiensten van 7, 14, 21 en 28 juni worden rechtstreeks opgenomen (door GL8).
Als de cameraman het bestand van de dienst heeft doorgestuurd kan deze door een van de leden van het website-team op de website worden geplaatst. Dit gebeurt in de loop van zondagmiddag.
In de kerkdiensten mag voorlopig nog niet door de hele gemeente gezongen worden.

Daar er op zondag 7 juni geen organist was, hadden we alleen de mogelijkheid de liederen vanaf CD af te spelen. U zult gemerkt hebben dat dit, ondanks diverse tests vooraf, niet vlekkeloos verliep. De apparatuur haperde.

We zoeken naar een oplossing van de technische problemen en verwachten dat het 14 juni beter gaat. In ieder geval is er dan wel een organist (Tineke Deunk). Op 21 juni zullen weer enkele cantorijleden meewerken aan de dienst.

In een volgende vergadering zal de kerkenraad bespreken hoe de vieringen in juli en augustus vorm krijgen en of deze opnieuw worden opgenomen en (later) uitgezonden.
Daar we momenteel nog geen internetverbinding hebben is rechtstreeks uitzending van de diensten nog niet mogelijk.