Menu Sluiten

Kerkdiensten voorlopig uitsluitend online via livestream of terugkijken

De kerkenraad heeft besloten om de vieringen online te laten plaatsvinden zolang de lockdown duurt.
Dit betekent dat alle kerkdiensten voorlopig niet te bezoeken zijn, wel zijn de vieringen nu live mee te bekijken tijdens kerktijd.

Daarnaast heeft de kerkenraad in de dienst van 17 januari medegedeeld om het advies van de Protestantse Kerk in Nederland over te nemen om geen voorzangers in te zetten. Er wordt nog gekeken hoe er invulling gegeven kan worden aan het zingen van liederen. De primus neemt daarnaast ook de taken van de secundus op zich. Tijdens de vieringen zijn de voorganger, primus, organist, koster en een technisch persoon aanwezig.

Livestream
U kunt de kerkdiensten iedere zondagmorgen live meekijken, op de startpagina van de website vindt u direct onder vieringen een Youtube speler van de komende viering. Tevens kunt u na de viering of later in de week de laatste viering terugkijken vanaf de startpagina. Eerdere vieringen kunt u, zoals u gewend bent, terugkijken via de terugluisteren-pagina.

De komende weken proberen we de geluids- en beeldkwaliteit te verbeteren en ook gebruik te maken van meer cameraposities.

De livestream start iedere zondag rond 09:55 uur.

U kunt de beeldkwaliteit zelf instellen, meestal staat deze “gemiddeld” ingesteld. Als u in Youtube op het tandwiel klikt, en daarna op “kwaliteit” kunt u vervolgens de scherpte van het beeld instellen. Aanbevolen is 1080p60 (HD kwaliteit), dan heeft u thuis haarscherp beeld!