Menu Sluiten

Taizéviering in Heumen

Heb je behoefte aan een moment van rust en reflectie in deze drukke tijden? Voel je je op zoek naar een diepere verbinding met God en een nieuw begin? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan de Taizéviering op zaterdag 11 maart vanaf 19.00 uur in de Joriskerk in Heumen!

Met het thema ‘Met God op weg’, zullen we ons samen bezinnen en tot inkeer komen tijdens de veertigdagentijd voor Pasen. We leven in een wereld vol afleidingen, maar tijdens deze Taizéviering geven we je de kans om de stilte op te zoeken en deze tijd te besteden aan gebed en reflectie. De rust en stilte uit de traditie van Taizé passen hier perfect bij.

Wat is Taizé? Taizé is een prachtig dorpje in het hart van Frankrijk, waar een groep mannen besloot om samen te wonen volgens de oeroude regels van de monniken. Het dorp groeide uit tot een plek van ontmoeting en reflectie voor jongeren uit heel Europa. Wij willen jullie de kans geven om ook deel te nemen aan dit prachtige concept en de stilte op te zoeken die nodig is om met God op weg te gaan.

Dus, zet de 11e maart in je agenda en ga samen met ons op weg met God. Word deel van een prachtige wereldwijde gemeenschap en laat jezelf inspireren door de eenvoudige liederen en de lange stilte. Wees erbij en laat deze ervaring je leven verrijken!